Hvordan du får den beste øyensminken, uansett alder!

Det er visse områder på ansiktet som legges mer merke til enn andre. Øynene er et naturlig fokus, for det er der alle ser først. Derfor er det også logisk at du bruker energi på å få til den beste øyensminken som mulig, slik at du gjør et godt inntrykk umiddelbart. Det er ikke veldig vanskelig, men det er greit å følge noen grunnleggende tips for hvordan du kan få til det. Her har vi i hvert fall samlet noen, som forhåpentligvis kan gjøre øyensminken bedre og finere for deg!

1. Fjern overflødig skygge

I prosessen med å påføre øyenskygge på øynene, kan du bruke overflødig øyenskygge. Du kan også gjøre feil i henhold til prosedyren for skyggesøking. For å gjøre øynene dine mer perfekte med denne sminken, må du rette opp disse feilene uten å ødelegge sminken. Du bør eksfoliere huden med en bomullspinne godt dyppet i en concealer. Overflødig nyanse bør plukkes opp av concealeren uten å forårsake flekker. Da oppnår du smokey eye bedre. 

2. Legg til en moderne vri

Siden lilla er et populært moderne antrekk, på det røykfylte øyet må du påføre litt blek, men lilla skygge på lokkene. Imidlertid blir sammensetningen en perfekt blanding når en ny mørk plommenyanse også vurderes og påføres brettene. De nedre øyevippene skal dekkes med et tynt lag med svart sammen med det øvre laget av lilla nyanse. En våt børste påfører den. Dette må gjøres nøye for å ha alle lagene i rekkefølgen de påføres. I dette tilfellet vil øyet ha et elegant utseende. De fleste damer beundrer å ha et slikt blikk i øynene.

3. Få det til å vare

Du bør fukte øynene før du bruker kosmetikk. Å fukte øyet gjør det enkelt å fore øyet med blyant. Hvorfor? En feilfri hudfarge fremstår naturlig uten belastning på grunn av fuktighet. Når du trenger et røykfylt øye steg for steg, må du holde deg til enkle midler for å oppnå en naturlig flekker. Derfor bør du rense øyet før du legger sminke bare for å fukte området rundt øyet.

4. Gjør det raskt

Eyeliner er akkurat nok til å ha et røykfylt øye. Du bør trimme lokkene med en svart blyant som vil gjøre linjen mer omfattende og attraktiv. Å fjerne den etter en stund betyr at du vil sitte igjen med en sexy fargevask som er ansvarlig for øyets elegante utseende. Du trenger ikke å ta sjansen, men å sminke deg på denne måten, så blir resultatet bra for deg.

5. Rengjør øyet

Området rundt øyet må være rent for støv eller skitt. Å legge sminke på en skitten overflate gjør alltid sminken matt. Man bør rengjøre overflatene som sminkes på for å se dristigere og mer attraktive ut. Derfor bør du rense øynene før du legger på sminke. Å rense øyet sørger også for at sminken som er brukt tidligere vaskes bort for å gi fri plass til den nye sminken. Tilstedeværelsen av gammel sminke rundt øynene begrenser øyet fra lysstyrke.