Hvordan gjøre det beste inntrykket med interiørdesignet!

Om man er ærlig med seg selv, så er mye av grunnen til at vi bruker så mye tid og penger på innredning at vi ønsker å imponere andre. Det er enkelt og greit, og dermed vil man gjerne ha det så fint som mulig. Og det er jo sånn at om du ordner det slik at du selv er stolt over det, så blir du også fornøyd rent personlig. 

Her har vi det minste samlet noen gode råd, fire av dem, så kan du velge og vrake litt i forhold til det som er viktig for deg også!

1. Lag et imponerende inngangsparti

Personligheten til hjemmet ditt starter i inngangspartiet. Uansett hvor stor eller liten den er, prøv å skape en koselig og innbydende plass som får gjestene til å gå wow! Du kan introdusere dem til din innredningsstil ved inngangspartiet, og la dem få et glimt av hvordan resten av huset vil se ut.

Ha aldri en entré som er overfylt med sko og tøfler, vesker og annet utstyr. Denne foajeen nedenfor viser hvordan det gjøres! 

2. Bruk mye grønt

Grønne planter rundt i huset kan forbedre innredningen og få den til å skille seg ut. Velg forskjellige størrelser og arrangementer av potteplanter; store palmer i hjørner, arrangementer av sukkulenter på benkeplater og bordplater, og løvrike slyngplanter som vokser på vinduene. En innendørs vertikal hage gir en unik og forfriskende vri til hjemmeinnredningen din som gjestene vil elske. designtips for å gjøre godt inntrykk

3. Planlegg et fargevalg som gjenspeiler din personlighet

Å velge de riktige fargene for rommene i hjemmet ditt er en betydelig del av designtenkningen din. Som en tommelfingerregel, velg varme toner som er levende og energigivende for familiesammenkomstområder som stue og spisestue. Kule, avslappende nyanser som blått, grønt og fiolett fungerer godt på soverommene.

Du kan jobbe med en to- eller trefarget fargepalett for å få mest mulig ut av nyansene du har valgt. Velg farger som ikke kolliderer med hverandre for å skape harmoni i rommet. 

4. Vær oppmerksom på belysningen!

Belysning spiller en viktig rolle for å skape førsteinntrykk som varer. Hvis gjestene dine kommer om kvelden, kan du skape en dramatisk effekt med lyspøler skapt av bordlamper eller gulvlamper. Varm gul belysning er alltid mer intim og innbydende, mens skarpe hvite lys er funksjonelle og kan brukes til spesifikke oppgaver. Pendellamper eller et lysbrett over spisebordet kan skape et unikt uttrykk ved måltidet.

Alt dette er viktig å tenke på, og som du kanskje har sett så har vi ikke foreslått møbler og lignende. Det handler i mye større grad om de små detaljene som skal gjøre et større inntrykk. Det er vanskeligere å få til enn å kjøpe fine sofaer og et fint sofabord. Men det er klart, du trenger jo en god kombinasjon av både innredningsdetaljer og større møbler.

Da vil du få til den perfekte kombinasjonen, og noe som vil imponere gjestene dine veldig. Og bare det er noe som er verdt å anstrenge seg for!